مراقبت های طولانی مدت پس از ایمپلنت دندان را بهتر بشناسید

برچسب‌ها:

تاثیر سیگار و قلیان بر ایمپلنت

وقتی بدن فرد بدون مواد سمی سیگار و قلیان باشد، معمولا پس از حدود 2 تا 3 هفته دورهی جوش خوردن پایه به استخوان فک را پیشبینی می کند. اما برای افراد سیگاری این زمان ممکن است متفاوت باشد. اگر قبل از کاشت ایمپلنت، فرد عادت کشیدن سیگار و قلیان برای مدت طولانی داشته باشد، بدون شک تحلیل استخوان فک پرداختن به هزینه های کاشت دندان عقل و پیوند استخوان فک را برای ایمپلنت دندان الزامی می کند.

مراقبت های پس از ایمپلنت دندان در افراد سیگاری

«پیشگیری بهتر از درمان است» شعار معروفی است که در بیشتر موارد جدی گرفته نمی‌شود. فردی که قصد دارد ایمپلنت دندان خود را کاشت کند، اگر قبل از این عملیات بتواند از سیگار و قلیان دست بردارد یا حداقل کمتر مصرف کند، می‌تواند از مشکلات و چالش‌های بعد از ایمپلنت دندان پیشگیری کند. اگر به هر دلیلی قادر به ترک سیگار و قلیان نیستید، تلاش کنید دو هفته قبل و بعد از کاشت ایمپلنت، از مصرف آن‌ها خودداری کنید.

میزان شکست کاشت ایمپلنت برای افراد سیگاری

عدم موفقیت کاشت دندان تنها به افراد سیگاری اختصاص ندارد، بلکه در حدود 4.1% افراد غیر سیگاری نیز با شکست کاشت ایمپلنت مواجه می شوند. اما این شکست در بین افراد سیگاری به حدود 8.15% خواهد رسید. این درصدها حاکی از آن است که افراد سیگاری 11 مرتبه بیشتر از افراد غیرسیگاری با عدم موفقیت کاشت ایمپلنت دندان مواجه می شوند.

سایر مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان چیست؟

مراقب هایی که بعد از ایمپلنت دیجیتال باید رعایت شوند، به چند دسته تقسیم می گردند که دسته اول: مراقبت های 48 ساعت اول هستند و دسته دوم: مراقبت های یک هفته اول هستند و دسته سوم نیز به مراقبت های طولانی مدت از ایمپلنت اختصاص پیدا می کنند که در این خصوص لازم به ذکر است که پرهیز از استعمال سیگار و قلیان و سایر دخانیات در هر سه گروه مراقبت های بعد از ایمپلنت لازم و ضروری است.

به عبارت دیگر علاوه بر سیگار و قلیان که بعد از ایمپلنت دندان باید از استعمال انها پرهیز شود تا در ترمیم دندان ها به روش ایمپلنت مشکلی وارد نشود، مراقبت های دیگری نیز پس از ایمپلنت دندان باید توسط افراد رعایت شوند تا نتیجه ایمپلنت موفقیت آمیز واقع گردد که این مراقبت ها به شرح زیر هستند:

مراقبت های طولانی مدت پس از ایمپلنت دندان

رعایت بهداشت دهان و دندان

یکی از مهم ترین اموری که بعد از ایمپلنت دندان باید رعایت شوند، رعایت بهداشت دهان و دندان است که این موضوع برای تمامی افراد حتی افرادی که ایمپلنت نکرده اند نیز امری ضروری به حساب می آید. اما اشخاصی که دندان های خود را به روش ایمپلنت ترمیم کرده اند نیز باید بهداشت دهان و دندان خود را رعایت کنند یعنی به صورت مرتب و مداوم مسواک بزنند و از فلوراید و نخ دندان استفاده کنند.

در این صورت طول عمر ایمپلنت به روش پانچ افزایش پیدا می کند و دیر تر دچار آسیب می شود. به این شکل شخص می تواند در مدت زمان بیشتری از ایمپلنت خود استفاده کند.

پرهیز از شکستن خوراکی ها با دندان

از دیگر اموری که بعد از ایمپلنت بدون خونریزی باید آن را رعایت کرد، پرهیز از شکستن خوراکی های سفت مانند: گردو، بادام و پوست پسته با دندان است. افرادی که ایمپلنت استفاده می کنند باید به این مساله توجه کنند که ایمپلنت با دندان طبیعی آنها تفاوت دارد و برای جلوگیری از آسیب دیدن دندان باید این نکات را رعایت کنند تا دندان های ترمیمی آنها دچار آسیب نشود.

به همین دلیل توصیه می شود که تا حد ممکن از شکستن خوراکی های سفت و محکم با دندان ایمپلنت شده پرهیز کنید تا ایمپلنت لب پر و یا شکسته نشود.

پرهیز از خوردن غذاها و خوراکی های رنگی به میزان زیاد

استفاده زیاد و بیش از حد از خوراکی های رنگی، مانند: نوشابه و یا آب میوه های کارخانه ای نه تنها به برای سایر اعضای بدن مانند: معده مضر است بلکه برای دندان های طبیعی و دندان های ایمپلنت شده نیز مناسب نیست. خوراکی های رنگی می توانند باعث تغییر رنگ ایمپلنت با لیزر شوند و رنگ آن را تحت تاثیر قرار دهند که در این صورت ایمپلنت زیبایی خود را از دست می دهد و ممکن است که باعث نارضایتی اشخاص شود.

مراقب های 48 ساعت اول پس از ایمپلنت دندان

پس از ایمپلنت دندان، به مراقبات زیر در 48 ساعت اول توجه کنید:

1. تکان ندهید یا با زبان و دست ناحیه جراحی شده را تحریک نکنید.

2. در 8 ساعت اول پس از جراحی، از شستشوی دهان پرهیز کنید و استراحت کامل داشته باشید. همچنین، در این مدت صحبت کردن، فعالیت های ورزشی یا بلند کردن وزن های سنگین را اجتناب کنید.

3. برای جلوگیری از سرگیجه، به آرامی حالت بدن خود را تغییر دهید و جا به جا شوید.

4. برای کاهش درد و تورم، از کیسه یخ استفاده کنید و هر ده دقیقه آن را بر روی ناحیه جراحی قرار دهید.

5. دقیقاً به دستورات داروهایی که دندانپزشک به شما تجویز کرده است پایبند باشید تا درد شما کاهش یابد.

6. بعد از یک روز، سعی کنید سه الی چهار بار به ترتیب آب نمک را قراقره کنید و توجه کافی به تغذیه خود داشته باشید.

7. در 48 ساعت اول بعد از ایمپلنت، بعد از هر وعده غذایی دهان خود را بشویید و از دهان شویه برای برطرف کردن بوی بد دهان استفاده کنید.

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

مقالات مرتبط

ایمپلنت دندان - دکتر وحید عارفی

ایمپلنت با لیزر | مزایای استفاده از لیزر در ایمپلنت + هزینه

ایمپلنت با لیزر | ایمپلنت دندان با لیزر یک روش نوین و پیشرفته در حوزه دندان‌پزشکی است که برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته به کار می‌رود. این روش از فناوری لیزر برای آماده‌سازی استخوان فک و کاهش درد و التهاب در طی فرایند جراحی ایمپلنت استفاده می‌کند. مزایای استفاده از لیزر در ایمپلنت دندان:

طول عمر دندان عصب‌ کشی شده به چه عواملی بستگی دارد؟

طول عمر دندان عصب کشی شده چقدر است؟ اگر دندان پوسیده به موقع درمان نشود، پوسیدگی پیشرفت کرده و به پالپ دندان می رسد. در این صورت دندان به شدت دچار آسیب شده و اگر درمان نشود، دندان به صورت کامل از بین می رود. عصب کشی دندان، یک درمان بی نظیر برای نجات این دندان می باشد.

برفک دهان یا آفت و راه های درمان آن

برفک دهان و آفت دو مشکل رایج در دهان هستند که علل و روش‌های درمان متفاوتی دارند. در ادامه توضیح می‌دهم که هر کدام از این مشکلات چیست و چگونه می‌توان آنها را درمان کرد. برفک دهان (Oral Thrush) برفک دهان که به آن کاندیدیازیس دهانی نیز گفته می‌شود، یک عفونت قارچی است که توسط

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

WeCreativez WhatsApp Support
تیم پشتیبانی مجموعه تخصصی دکتر وحید عارفی برای پاسخ به تمامی سوالات شما حاضر است
👋 سلام چطور میتونم کمکتون کنم
پیمایش به بالا