آیا ایمپلنت باعث سرطان می شود؟

برچسب‌ها:

آیا ایمپلنت باعث سرطان می شود

این سوال همیشه هست که آیا ایمپلنت باعث سرطان می شود ؟ ایمپلنت به طور قطعی با سرطان دهان مرتبط است؟ انواع مختلفی از سرطان در خانواده من وجود دارد و من رویکردی پیشگیرانه برای محدود کردن خطر خود در پیش گرفته ام. من با پزشکم برای ویزیت های سالانه پیگیری می کنم، سیگار را ترک می کنم و وزن مناسبی دارم. من قصد داشتم یک دندان از دست رفته را با یک ایمپلنت دندان جایگزین کنم، اما  برخی از افراد را در یک انجمن آنلاین در مورد ارتباط آنها با سرطان نیز ملاقات کردم. من شروع به کندوکاو در برخی از تحقیقات مرتبط کرده‌ام و نمی‌توانم از آن سر در بیاورم، اما در تصمیم خود تجدید نظر می‌کنم و به دنبال گزینه‌های جایگزین هستم.

آیا ایمپلنت باعث سرطان می شود: سلول سنگفرشی دهان چیزی است که بیشتر مردم را نگران می کند

برای تجزیه آن، سلول های سنگفرشی سلول های خارجی ترین و میانی ترین لایه های پوست شما هستند و کارسینوم به نوع خاصی به سرطان اشاره دارد که از سلول های پوست و بافت شروع می شود. گاهی اوقات سرطان می تواند به سایر قسمت های بدن سرایت کند. تحقیقات نشان می دهد که حدود 95 درصد از افرادی که به آن مبتلا می شوند سیگار می کشند، الکل می نوشند یا هر دو را انجام می دهند. درمان معمولاً در مراحل اولیه موفقیت آمیز است، اما از آنجایی که اغلب در مراحل اولیه بدون علامت است و همه معاینات منظم ندارند، همیشه زود تشخیص داده نمی شود. طبق تحقیقات ، سالانه حدود 60000 نفر در جهان به آن مبتلا می شوند ، بنابراین خطر ابتلا به آن در ابتدا بسیار کم است. با این حال، اکثر دندانپزشکان و متخصصان بهداشت وقتی برای معاینه مراجعه می‌کنید با احتیاط فراوان آن را به صورت بصری بررسی می‌کنند.

کارسینوم سلول سنگفرشی دهان با پری ایمپلنتیت اشتباه می شود: آیا ایمپلنت باعث سرطان می شود ؟

پری ایمپلنتیت شرایطی است که شامل التهاب اطراف ایمپلنت های دندانی می شود. بافت نرم  تحریک می شود و استخوان شروع به جذب در بدن می کند. این یک بیماری شایع نیز نیست و راه های زیادی برای درمان آن وجود دارد. بقای ایمپلنت متفاوت است، اما به میزان زودهنگام تشخیص بیماری و شروع درمان بستگی دارد. محققان می گویند که پری ایمپلنتیت گاهی به اشتباه به عنوان کارسینوم سلول سنگفرشی دهان تشخیص داده می شود و بالعکس که منجر به اولین پیوند بین آنها می شود.

تحقیقات نشان می دهد که ایمپلنت های دندانی باعث سرطان نمی شوند:آیا ایمپلنت باعث سرطان می شود ؟

مطالعات بی‌شماری به ارتباط بین این دو پرداخته و مشخص کرده‌اند که هیچ ارتباطی با سرطان وجود ندارد. با این حال، تحقیقات منتشر شده در مجله آمریکایی ایمپلنتولوژی یک گام فراتر برداشته و نسبت بروز استاندارد شده را 0.00017 محاسبه کرد. به عبارت دیگر، خطر ابتلا به سرطان بسیار بسیار پایین است.

 

آیا ایمپلنت باعث سرطان می شود
آیا ایمپلنت باعث سرطان می شود

 

 

با پزشک خود  درباره آیا ایمپلنت باعث سرطان می شود صحبت کنید

بر اساس آنچه در اینجا گفتیم، شما هنوز کاندیدای عالی برای ایمپلنت دندان هستید . آنها جایگزینی ایده آل برای دندان از دست رفته هستند زیرا عملکرد طبیعی دندان را تقلید می کنند که به شما کمک می کند دندان خود را حفظ کنید. کسانی که دندان‌های خود را از دست می‌دهند و گزینه‌های دیگری را انتخاب می‌کنند، معمولاً در آن نواحی از دست دادن استخوان را تجربه می‌کنند، که منجر به افتادگی صورت می‌شود . با این حال، اگر هنوز در مورد خطر ابتلا به سرطان نگران هستید، ایده خوبی است که با دندانپزشک خود در مورد سطح خطر شخصی خود صحبت کنید و مطمئن شوید که در معاینات منظم خود از نظر سرطان غربالگری می شوید.

 خطرات طولانی مدتی برای ایمپلنت دندان وجود دارد؟ آیا ایمپلنت باعث سرطان می شود

 

ایمپلنت های دندانی به درمان استانداردی برای از دست دادن دندان تبدیل شده اند، زیرا دائمی هستند، مانند دندان های واقعی عمل می کنند و به نظر می رسد راهی عالی هستند و نیازی به نگهداری خاصی ندارند. با این حال، برخی از افراد ممکن است نسبت به ایمپلنت   محتاط باشند. ایمپلنت های دندانی هنوز یک عمل نسبتا جدید هستند و برخی از مردم ممکن است این سوال را داشته باشند که آیا خطرات یا اثرات طولانی مدت ایمپلنت دندان وجود دارد که باید از آن آگاه باشند.

مطالعات طولانی مدت موجود روی ایمپلنت های دندانی نشان می دهد که برای اکثریت قریب به اتفاق افراد بی خطر و موثر هستند، اگرچه همیشه خطراتی وجود دارد. در زیر برخی از مناطقی که در آن مطالعات انجام شده است و آنچه که نشان می دهد آورده شده است.

ایمپلنت
ایمپلنت

آیا ایمپلنت باعث سرطان می شود؟ آیا می تواند منجر به سرطان دهان شود؟

مطالعه ای که در مجله تحقیقات دهان و فک و صورت منتشر شده است به این سوال پرداخته است که آیا ایمپلنت های دندانی خطر ابتلا به سرطان دهان را در افراد افزایش می دهد یا خیر. این مطالعه نتیجه گرفت که “ارتباط مستقیمی بین ایمپلنت های دندانی و سرطان دهان یافت نشد.” بنابراین، تحقیقات فعلی نشان می دهد که ایمپلنت های دندانی منجر به سرطان دهان نمی شوند. با وجود این خبر خوب، انجام منظم غربالگری سرطان دهان ایده آل است.

آیا ایمپلنت های تیتانیوم سمی یا حساسیت زا هستند؟

بیشتر ایمپلنت های دندانی از تیتانیوم ساخته شده اند. بنابراین، درک ایمنی تیتانیوم در رابطه با بدن انسان مهم است. طبق مطالعه ای که در مجله بین المللی دندانپزشکی ایمپلنت منتشر شده است، ممکن است ایمپلنت های تیتانیوم به آرامی فرسوده شده و خورده شوند و منجر به رسوب ذرات آلیاژ تیتانیوم به بقیه بدن شود. اگرچه این نادر است، اما به طور بالقوه می تواند منجر به مشکلات سلامتی مانند سندرم ناخن زرد شود.

همچنین ممکن است فردی به تیتانیوم حساسیت داشته باشد. در حالی که این بسیار نادر است. اگر فکر می کنید ممکن است به تیتانیوم حساسیت داشته باشید، بهتر است “آزمایش MELISA” را انجام دهید. این آزمایش خون برای تشخیص حساسیت به فلزات استفاده می شود. اگر به تیتانیوم حساسیت دارید، ممکن است بخواهید ایمپلنت های دندانی ساخته شده از زیرکونیا را در نظر بگیرید. به طور کلی، تیتانیوم در مقایسه با سایر فلزات مانند نیکل و پالادیوم، باعث ایجاد واکنش های آلرژیک کمتری می شود.

آیا ایمپلنت دندان ارزشش را دارد؟

در حالی که تحقیقات فعلی نشان می‌دهد که ایمپلنت‌های دندانی منجر به سرطان دهان نمی‌شوند، شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد تیتانیوم موجود در ایمپلنت‌ها می‌تواند در درازمدت به طور بالقوه از بین برود و منجر به شرایط بالقوه سلامتی شود.

مانند هر عمل پزشکی، ایمپلنت دندان خطراتی دارد. اما مزایای قابل توجهی نیز دارند. پاسخ به اینکه آیا ارزشش را دارد یا نه بستگی به این دارد که چه چیزی برای شما مهم است. برای برخی از افراد، اعتماد به نفس بیشتر، ظاهر طبیعی دندان ها و توانایی لذت بردن از تمام غذاهای مورد علاقه شان بیشتر از خطر بسیار ناچیز مشکلات سلامتی مرتبط با تیتانیوم است.

اگر سوال بیشتری در مورد ایمپلنت دندان دارید، همین امروز با دفتر ما تماس بگیرید تا ویزیت مشاوره خود را تعیین کنید.

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

مقالات مرتبط

انواع درمان دندان با لیزر در دندانپزشکی در سال 1402 +جزئیات

اگرچه ممکن است فکر کنید استفاده از لیزر در دندانپزشکی یک پدیده نو و مدرن است، اما در واقع استفاده از لیزر برای درمان‌ها و تسهیلات دندانپزشکی تاریخچه‌ای نسبتاً طولانی دارد. استفاده از لیزر در دندانپزشکی به شکل مدرن و کنونی حدود ۳۰ سال است. در این مقاله، قصد داریم به شما درباره ۱۸ کاربرد

بررسی ایمپلنت دندان بر اساس جایگاه، اندازه و روش اتصال + تصاویر

انواع ایمپلنت دندان براساس دسته‌بندی های مختلف ممکن است تفاوت هایی داشته باشند. به طور کلی، در صحبت از انواع ایمپلنت دندان، ابتدا یکی از پراستفاده ترین دسته بندی ها بیان می شود که عبارت است از: انواع ایمپلنت دندان بر اساس جایگاه آن نسبت به استخوان فک     اندواستیل یا داخل استخوانی در

جراحی لثه با لیزر چگونه است؟ | همه چیز در مورد جراحی لثه با لیزر

جراحی‌های لثه، و جراحی لثه با لیزر که یکی از آن هاست مجموعه‌ای از روش‌ها و تکنیک‌های جراحی هستند که بر روی بافت لثه انجام می‌شوند و به دو هدف اصلی درمانی و زیبایی صورت می‌گیرند. این جراحی‌ها برای درمان بیماری‌هایی مانند تحلیل لثه یا بهبود سلامتی لثه انجام می‌شوند و یا برای بهبود ظاهر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

WeCreativez WhatsApp Support
تیم پشتیبانی مجموعه تخصصی دکتر وحید عارفی برای پاسخ به تمامی سوالات شما حاضر است
👋 سلام چطور میتونم کمکتون کنم
پیمایش به بالا