ایمپلنت روی ریشه دندان

برچسب‌ها:

ایمپلنت های دندانی جایگزین ریشه دندان های از دست رفته هستند. ایمپلنت ها به عنوان یک لنگر برای یک دندان یا تاج جایگزین یا برای کل مجموعه ای از دندان های جایگزین عمل می کنند. این مطلب به بررسی چگونگی ایمپلنت روی ریشه دندان می پردازد.

ایمپلنت ها مستقیماً در استخوان فک قرار می گیرند. اکثر ایمپلنت‌های دندانی از تیتانیوم ساخته شده‌اند که به خوبی با استخوان ترکیب می‌شود (در فرآیندی به نام osseointegration ). سه نوع ایمپلنت دندان وجود دارد:

ایمپلنت روی ریشه دندان

این رایج ترین نوع ایمپلنت است. این یک نوع ایمپلنت پیچی است که به شکل ریشه دندان است که مستقیماً در استخوان فک زیر لثه قرار می گیرد. کاشت ایمپلنت  روی ریشه دندان یک فرآیند جراحی است که نیاز به بی حسی موضعی دارد. حدود سه تا شش ماه طول می‌کشد تا لثه‌های شما از این فرآیند بهبود یابد. پس از بهبودی، ایمپلنت باز می شود و می توان دندان جایگزین را به آن متصل کرد.

ایمپلنت روی ریشه دندان   – که به آن ایمپلنت اندوستئال نیز می گویند – زمانی استفاده می شود که عرض و عمق زیادی از استخوان فک وجود داشته باشد. اگر استخوان فک خراب شده باشد (یعنی اگر استخوان فک شما خیلی باریک یا کوتاه است)، کاشت ریشه معمولاً بهترین انتخاب نیست.

 

ایمپلنت روی ریشه دندان
ایمپلنت روی ریشه دندان

 

ایمپلنت روی ریشه دندان: فرم پلاکی

ایمپلنت پلاکی  زمانی استفاده می شود که استخوان فک برای کاشت ریشه خیلی باریک یا کوتاه باشد. ایمپلنت پلاکی یک ایمپلنت صاف و بلند است که مستقیماً در بالای استخوان فک و زیر لثه قرار می گیرد. استخوان و بافت در نهایت در اطراف این نوع ایمپلنت رشد می‌کنند و ایمنی آن را افزایش می‌دهند. به این نوع ایمپلنت، ایمپلنت اندوستئال نیز گفته می شود.

فرآیند جراحی شامل کاشت ایمپلنت به شکل پلاک شبیه به ایمپلنت روی ریشه دندان است. تحت بی‌حسی موضعی، برشی روی لثه ایجاد می‌شود و ایمپلنت شکل پلاک روی استخوان فک قرار می‌گیرد. حدود سه تا شش ماه طول می کشد تا لثه های شما بهبود یابد و پس از آن یک اباتمنت به ایمپلنت متصل می شود. سپس ، دندان یا تاج جایگزین (بسته به نیاز شما) به این اباتمنت متصل می شود.

 

با این حال، برخی از ایمپلنت‌های پلاک نیازی به روند بهبودی طولانی ندارند و بلافاصله برای ترمیم آماده می‌شوند. هر فردی متفاوت است – فقط یک دندانپزشک زیبایی واجد شرایط می تواند به شما بگوید که کدام نوع ایمپلنت برای شما مناسب است.

ایمپلنت روی ریشه دندان : ساب پریوستئال

ایمپلنت ساب پریوستال زمانی استفاده می شود که عرض یا ارتفاع استخوان کافی برای ایمپلنت های ریشه یا پلاک ای وجود نداشته باشد. اگر استخوان فک کافی وجود ندارد، باید یک ایمپلنت سفارشی ایجاد شود. این ایمپلنت سفارشی به نوعی به عنوان یک استخوان فک مصنوعی عمل می کند و به استخوان فک طبیعی شما می چسبد و سطح آن را افزایش می دهد. مانند ایمپلنت پلاک ای، ایمپلنت ساب پریوستال در بالای استخوان فک و زیر لثه قرار می گیرد.

با این حال، بر خلاف ایمپلنت فرم پلاکی، ایمپلنت ساب پریوستال ابتدا مستلزم آن است که از ناحیه استخوان فک شما که قرار است ایمپلنت در آن قرار داده شود، قالب گیری شود.

دو روش برای به دست آوردن این تصور وجود دارد.

روش اول یک روش جراحی است و نیاز به بیهوشی دارد. دندانپزشک زیبایی شما برشی روی لثه‌های شما ایجاد می‌کند و از استخوان فک در معرض دید شما قالب می‌گیرد. قالب به آزمایشگاه دندانپزشکی فرستاده می شود و یک ایمپلنت سفارشی ایجاد می شود.

حدود دو هفته بعد، این ایمپلنت سفارشی در یک عمل جراحی دوم روی استخوان فک شما قرار می گیرد، که مشابه روشی است که برای قرار دادن هر دو ایمپلنت ریشه و صفحه استفاده می شود. پس از بهبودی لثه‌ها، دندان‌های جایگزین در این ایمپلنت سفارشی نصب می‌شوند.

ایمپلنت روی ریشه دندان

روش دوم کاشت ایمپلنت زیر پریوستال نیازی به جراحی برای ایجاد قالبی از استخوان فک شما ندارد. بلکه از یک اسکن CAT استفاده می شود و از طریق تکنیک های مدل سازی کامپیوتری، مدلی از استخوان فک شما از این اطلاعات ساخته می شود. سپس مدل به آزمایشگاه دندانپزشکی فرستاده می شود و ایمپلنت سفارشی شما ایجاد می شود.

دکتر عارفی تجربه چندین ساله در ترمیم انواع ایمپلنت های دندانی دارد و مطمئن خواهد شد که لبخند جدید شما همیشه قوی، بادوام و ظاهری کاملاً طبیعی داشته باشد.

ایمپلنت روی ریشه دندان در مقابل ایمپلنت: تفاوت چیست؟

کانال ریشه چیست؟

کانال ریشه درمانی برای دندان های دارای اعصاب مرده (نکروز پالپ) است. اغلب این وضعیت زمانی ایجاد می شود که پوسیدگی عمیقاً به دندان گسترش یابد یا از طریق ضربه به دندان رخ می دهد. این درمان به عنوان درمان ریشه نیز شناخته می شود. درمان کانال ریشه اساساً دندان شما را مومیایی می کند تا بتوان آن را نگه داشت و ترمیم کرد و امیدواریم یک مکمل مفید بدون درد برای دندان شما فراهم کند. درمان ریشه شامل تمیز کردن داخل دندان (محفظه پالپ)، برداشتن بافت عصبی و رگ‌های خونی است که در غیر این صورت به ترتیب حس و سرزندگی دندان را تامین می‌کنند.

سپس محفظه پالپ دندان توخالی تمیز شده دوباره با مواد (اغلب لاستیک و چسب) پر می شود تا از عفونت مجدد دندان جلوگیری شود. هنگامی که درمان ریشه کامل شد، معمولاً طی چند ویزیت جداگانه به دندانپزشک، دندان معمولاً به مدت 6 تا 12 ماه باقی می‌ماند تا به طور کامل ترمیم شود تا ترمیم دائمی در بالای دندان اعمال شود. در طول این مدت درمان ریشه ممکن استنبش نیز حساس شود.ابتدا درمان ایمپلنت روی ریشه دندان صورت می گیرد.

در نهایت، دندانپزشک  به شما پیشنهاد می کند که یک تاج کامل که  بالای دندان را می‌پوشاند برای محافظت از دندان برای آینده ضروری است. این به این دلیل است که دندان های درمان شده با کانال ریشه شکننده می شوند (به دلیل حذف خون آنها) و در اثر نیروهای طبیعی ممکن است با خطر بسیار بیشتری برای شکستگی مواجه می شوند. اگر شکستگی رخ دهد، اغلب منجر به نیاز به برداشتن کل دندان می شود (و احتمالاً با یک دندان تکیه گاه ایمپلنت جایگزین می شود).ایمپلنت روی ریشه دندان معمولا توسط دکتر عارفی به صورت حرفه ای انجام می‌شود.

 

 

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

مقالات مرتبط

انواع درمان دندان با لیزر در دندانپزشکی در سال 1402 +جزئیات

اگرچه ممکن است فکر کنید استفاده از لیزر در دندانپزشکی یک پدیده نو و مدرن است، اما در واقع استفاده از لیزر برای درمان‌ها و تسهیلات دندانپزشکی تاریخچه‌ای نسبتاً طولانی دارد. استفاده از لیزر در دندانپزشکی به شکل مدرن و کنونی حدود ۳۰ سال است. در این مقاله، قصد داریم به شما درباره ۱۸ کاربرد

بررسی ایمپلنت دندان بر اساس جایگاه، اندازه و روش اتصال + تصاویر

انواع ایمپلنت دندان براساس دسته‌بندی های مختلف ممکن است تفاوت هایی داشته باشند. به طور کلی، در صحبت از انواع ایمپلنت دندان، ابتدا یکی از پراستفاده ترین دسته بندی ها بیان می شود که عبارت است از: انواع ایمپلنت دندان بر اساس جایگاه آن نسبت به استخوان فک     اندواستیل یا داخل استخوانی در

جراحی لثه با لیزر چگونه است؟ | همه چیز در مورد جراحی لثه با لیزر

جراحی‌های لثه، و جراحی لثه با لیزر که یکی از آن هاست مجموعه‌ای از روش‌ها و تکنیک‌های جراحی هستند که بر روی بافت لثه انجام می‌شوند و به دو هدف اصلی درمانی و زیبایی صورت می‌گیرند. این جراحی‌ها برای درمان بیماری‌هایی مانند تحلیل لثه یا بهبود سلامتی لثه انجام می‌شوند و یا برای بهبود ظاهر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

WeCreativez WhatsApp Support
تیم پشتیبانی مجموعه تخصصی دکتر وحید عارفی برای پاسخ به تمامی سوالات شما حاضر است
👋 سلام چطور میتونم کمکتون کنم
پیمایش به بالا