چه کسانی می‌توانند ایمپلنت فوری دندان انجام دهند.

برچسب‌ها:

چه کسانی می‌توانند ایمپلنت فوری دندان انجام دهند.

دلایل از دست دادن دندان

قبل از بررسی روش ایمپلنت فوری دندان در مورد مسائل کلی بهداشت دهان و دندان صحبت می‌کنیم. بهداشت دهان و دندان و مراقبت از بهداشت دهان و دندان برای حفظ جویدن مناسب، هضم غذا، صداسازی، ظاهر و سلامت روانی بسیار مهم است. از دست دادن یک یا چند دندان به هر دلیلی ممکن است بر سلامت دهان و دندان تأثیر منفی بگذارد. از دست دادن دندان می‌تواند به دلایل مختلفی رخ دهد که شامل عدم وجود مادرزادی، ضربه، بیماری‌های دندانی (مانند پوسیدگی یا بیماری پریودنتال) باشد. از دست دادن دندان همچنین می‌تواند ثانویه یا هم‌زمان با بیماری‌های سیستمیک مختلف مانند سرطان، بیماری قلبی عروقی، دیابت شیرین و پوکی استخوان رخ دهد؛ بنابراین، نه‌تنها حفظ بهداشت دهان و دندان، بلکه سلامت کلی نیز مهم است.

دلایل از دست دادن دندان
دلایل از دست دادن دندان

پروسه ایمپلنت معمولی

پیش از بررسی ایمپلنت فوری دندان دانستن این نکته که پیشرفته‌ترین روش برای جایگزینی دندان‌های ازدست‌رفته، ایمپلنت دندانی است. این روش مخاط و استخوان لثه را بدون آسیب به دندان‌های مجاور حفظ می‌کند. روش مرسوم برای قرار دادن ایمپلنت شامل کشیدن دندان آسیب‌دیده، انتظار 2 تا 4 ماه برای بهبود حفره کشیدن، قرار دادن ایمپلنت و دوباره انتظار برای 3 تا 6 ماه برای جوش خوردن ایمپلنت بااستخوان اطراف است. پس‌ازاین عمل جراحی دیگری برای نمایان شدن ایمپلنت و قرار دادن اباتمنت پروتز ضروری است. با در نظر گرفتن درمان پروتز، بیمار باید 8 تا 12 ماه صبر می‌کرد تا دندان ازدست‌رفته جایگزین شود. به دلیل این پروسه طولانی با پیشرفت‌های انجام‌شده در حوزه دندان‌پزشکی و برای کوتاه‌تر کردن کل درمان ایمپلنت فوری دندان جایگزین خوبی است.

روش های انجام ایمپلنت فوری و مزایا کاشت ایمپلنت فوری، معایب کاشت ایمپلنت فوری و در مرحله آخر روشن شدن این نکته که کدام نوع درمان برای افراد بهتر است: ایمپلنت فوری یا معمولی و مراحل ایمپلنت فوری دندان و تفاوت ایمپلنت فوری و ایمپلنت معمولی همگی در تصمیم‌گیری بیمار برای انتخاب این شیوه درمانی مؤثر است.

 

جراحی ایمپلنت فوری

 

جراحی ایمپلنت فوری دندان روشی است که ریشه‌های دندان را با پایه‌های فلزی و پیچ شکل جایگزین می‌کند و دندان‌های آسیب‌دیده یا ازدست‌رفته را با دندان‌های مصنوعی جایگزین می‌کند که بسیار شبیه به دندان‌های واقعی هستند. جراحی ایمپلنت فوری دندان می‌تواند جایگزین مناسبی برای پروتزها یا برنج‌کاری‌هایی باشد که به‌خوبی روی‌هم قرار نمی‌گیرند.

نحوه انجام جراحی ایمپلنت فوری دندان به نوع ایمپلنت و وضعیت استخوان فک شما بستگی دارد. جراحی ایمپلنت دندان ممکن است شامل چندین روش باشد. مزیت اصلی ایمپلنت‌ها پشتیبانی محکم از دندان‌های جدید شماست. فرآیندی که نیاز به ترمیم استخوان محکم در اطراف ایمپلنت دارد.

جراحی ایمپلنت فوری
جراحی ایمپلنت فوری

به‌طور سنتی، ایمپلنت معمولی دندان که به‌تازگی قرار داده‌شده است، باید در طی چند ماه بدون هیچ‌گونه اختلال یا درمان بیشتر، با بافت‌های استخوانی فک التیام‌یافته و استخوانی شود.

بااین‌حال، در برخی موارد اکنون امکان تسریع درروند انجام پروتز و قرار دادن پروتز موقت در همان ویزیت کشیدن و کاشت ایمپلنت فوری دندان وجود دارد.

چرا ایمپلنت فوری دندان مناسب است؟

به‌طورکلی، ایمپلنت های فوری دندان یک‌روزه بلافاصله پس از کشیدن دندان آسیب‌دیده و قرار دادن فیکسچر ایمپلنت (بخش پیچی ایمپلنت دندانی که به فک پیچ می‌شود)، است.

مزایای ایمپلنت های فوری دندان یک‌روزه نسبت به ایمپلنت‌های معمولی بسیار واضح است. برای پنهان کردن دندان‌های ازدست‌رفته نیازی به استفاده از پروتز متحرک ندارید و فرآیند کاشت دندان در همان روزبه کمترین تعداد مراجعه به دندان‌پزشک نیاز دارد.

 

این روش کاشت ایمپلنت فوری دندان عموماً برای بیماران مناسبی استفاده می‌شود که نسبت به‌کل درمان ایمپلنت‌های دندانی معمولی حساس هستند.

 

ایمپلنت فوری دندان معمولاً برای بیمارانی توصیه می‌شود که:

پروسه طولانی ایمپلنت معمولی را نمی‌توانند تحمل کنند

نمی‌خواهند چندین عمل جراحی دندان انجام دهید

نسبت به زیبایی خود حساس هستند

دندان آسیب‌دیده در راستای خط خنده قرار دارد

در حال حاضر کاملاً بی‌دندان هستند

مشاوره اولیه ایمپلنت فوری دندان

توجه به این نکته ضروری است که موفقیت هر ایمپلنت فوری دندان بستگی زیادی به مهارت و تخصص جراح دندانپزشکی دارد که این عمل را انجام می‌دهد. این رویکرد برای کاشت ایمپلنت فوری دندان به‌عنوان یک فن بسیار حساس در نظر گرفته می‌شود که به یک تیم متخصص ایمپلنت دندان نیاز دارد تا به‌درستی اجرا شود. شما می‌توانید از دکتر وحید عارفی با بیش از 20 سال سابقه بخصوص درزمینهٔ ایمپلنت و لیزر و جراحی‌های لیزری بهترین خدمات را دریافت نمایید.

در طول مشاوره اولیه، باید به دندان‌پزشک خود در مورد سابقه پزشکی خود و هرگونه بیماری یا بیماری موجود که ممکن است داشته باشید بگویید، پس‌ازآن دندان‌پزشک با استفاده از اشعه ایکس و تصویربرداری سه‌بعدی، سلامت دهان و دندان شمارا به‌طور کامل بررسی می‌کند.

از طریق این تجزیه‌وتحلیل عمیق از سلامت دهان و دندان شما، دندان‌پزشک تشخیص می‌دهد که آیا شما کاندید مناسبی برای جراحی فوری ایمپلنت دندان هستید یا خیر. فقط بیماران و موارد خاصی برای درمان ایمپلنت فوری دندان در همان روز مناسب هستند زیرا انتخاب دقیق مورد، برنامه‌ریزی درمانی مناسب و رعایت پروتکل‌های جراحی و پروتز کلید موفقیت طولانی‌مدت ایمپلنت فوری دندان است.

هنگامی‌که شما کاندید مناسبی برای ایمپلنت فوری دندان در همان روز شناخته شدید، دندان‌پزشک شما سپس اقدام به ایجاد یک برنامه درمانی سفارشی می‌کند که مطابق با نیازهای شما باشد.

سؤال اینجاست چه کسانی می‌توانند ایمپلنت فوری دندان انجام دهند؟

همان‌طور که قبلاً در مقاله ذکر شد، فقط انواع خاصی از موارد و بیماران برای ایمپلنت فوری دندان مناسب هستند. دندان‌پزشکان معمولاً قبل از توصیه درمان فوری دندان، یک ارزیابی گسترده قبل از جراحی انجام می‌دهند.

برخی از عوامل اصلی که دندان‌پزشکان در نظر می‌گیرند عبارت‌اند از:

کدام دندان نیاز به تعویض دارد

میزان و کیفیت استخوان فک

شرایط پزشکی از قبل موجود

بهداشت دهان و دندان موجود

انطباق بیمار با دستورالعمل‌ها

بیمار ایده آل ایمپلنت فوری دندانی کسی است که:

لثه‌های سالم دارد

سیگار نمی‌کشد

وضعیت سلامت رضایت بخشی دارد

دکتر وحید عارفی جراح و متخصص بیماری‌های لثه با سابقه 20 سال در رشته ایمپلنت، فوق تخصص لیزر و جراحی‌های لیزری در دندان‌پزشکی، عضو AAP آمریکا است. دوره دکترای دندان‌پزشکی عمومی در سال‌های 1993-1987 و تخصص در رشته پریودنتولوژی را از سال 1993-1996 گذرانده است و به مدت 2 سال هم در بخش تخصصی بیماری‌های لثه دانشکده دندان‌پزشکی دانشگاه تهران مشغول بوده است. وی از اعضای اولیه آکادمی پریودنتولوژی ایران در 15 سال گذشته و همچنین از اعضای آکادمی پریودنتولوژی آمریکا است. پس از پیشرفت روش‌های لیزری در دندان‌پزشکی عمومی و جراحی‌های لثه و دیگر مداواهای دهان، فک و صورت بوسیله لیزرتراپی، دوره فلوشیپ لیزر را در آلمان گذرانده است. دوره اولیه جراحی‌های ایمپلنت را نزد پرفسور برانمارک و هرتل در سال 1372 (1993 میلادی) فراگرفته و به دنبال آن مدارک متعددی در ارتباط با ایمپلنت و جراحی‌های پیشرفته استخوانی در داخل و خارج از کشور اخذ نموده است.

 

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

مقالات مرتبط

ایمپلنت دندان - دکتر وحید عارفی

ایمپلنت دندان و همه چیزهایی که باید بدانید (کاربرد، انواع، مراحل، هزینه و قیمت… )

اگر این مطلب را در سایت دکتر وحید عارفی می خوانید، احتمالاً یک یا چند دندان از دست داده یا کشیده‌اید و به دنبال آگاهی از روش‌های جایگزینی آن‌ها هستید. خوشبختانه، این مقاله بهترین روش جایگزینی دندان، یعنی ایمپلنت دندان، را برای شما توضیح می‌دهد. این شامل تعریف، اصطلاحات مرتبط، فرآیندهای کاشت ایمپلنت، شرح مراحل،

ایمپلنت دندان چیست؟ بهترین برند ایمپلنت در سال 1403 ( قیمت )

در دهه‌های اخیر، ایمپلنت‌ها به عنوان یک روش پرکاربرد و موثر در جایگزینی دندان‌های از دست رفته یا آسیب دیده، جای خود را در زمینه‌ی دندانپزشکی باز کرده‌اند. این فناوری نه تنها به بیماران امکان بازگشت به عملکرد طبیعی دندان‌هایشان را می‌دهد، بلکه تاثیر بسزایی در کیفیت زندگی و رفاه آنان دارد. قبل از اینکه

آبسه دندان و علت ایجاد آن + علل ابتلا، راه های درمان و پیشگیری

آبسه دندان  آبسه دندان یک نوع عفونت است که در لثه و یا دندان شکل می‌گیرد. آبسه به صورت تورم قرمز و ظاهری شبیه جوش ممکن است روی لثه مشاهده شود. علل مختلفی برای ایجاد آبسه دندان وجود دارد، اما یکی از مهمترین علل آن عدم پاک کردن مواد غذایی بین دندان‌ها و در دهان

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

WeCreativez WhatsApp Support
تیم پشتیبانی مجموعه تخصصی دکتر وحید عارفی برای پاسخ به تمامی سوالات شما حاضر است
👋 سلام چطور میتونم کمکتون کنم
پیمایش به بالا